XTEMOS ELEMENT

POST ELEMENT STYLE MASONRY

lumix-bih-promocija

Stiglo je proljeće! A s njime i proljetna promocija fotoaparata LUMIX S

Osvojite jednogodišnje produženje garancije za svoj netom kupljeni fotoaparat punog kadra LUMIX S.

Između 1. aprila 2021. i 31. jula 2021. u bilo kojoj ovlaštenoj Panasonicovoj trgovini kupite fotoaparat iz serije LUMIX S* koji učestvuje u kampanji i taj će vam ovlašteni prodajni zastupnik izdati sertifikat (na papiru ili u PDF obliku) s dodatnom jednogodišnjom garancijom.

* Fotoaparati LUMIX koji učestvuju u kampanji:

 

Popust do 970 KM na odabrane modele fotoaparata LUMIX S

Ostvarite do 970 KM popusta na odabrane modele fotoaparata LUMIX S. Ponuda vrijedi za uređaje i komplete DC-S5E-K, DC-S5KE-K, DC-S1E-K, DC-S1KE-K, DC-S1ME-K, DC-S1RE-K i DC-S1RME-K. Možete je iskoristiti kod odabranih ovlašćenih trgovaca. Promocija traje od 1. 4. 2021. do 31. 7. 2021. ili prodaje zaliha. Primjenjuju se odgovarajuća pravila i uslovi. Opširnije na Panasonic Bosna i Hercegovina

sigma-cashback-foto-zunic-2020

SIGMA Cashback Campaign 15.07. – 30.09.2020

Poštovani kupci,

Sa velikom radošću vas obavještavamo da smo u saradnji sa Sigmom uspjeli da obezbjedimo akciju koja će svima biti vrlo atraktivna. Naime riječ je o povratu dijela sredstava za svaki kupljeni Sigma objektiv u Foto Žunić poslovnicama i putem Web Shopa, a iznos može biti i do 300 KM (visina povrata varira u zavisnosti od objektiva). Ispod možete naći detaljno uputstvo kako da ostvarite ovaj povrat novca.

1. Nakon kupovine objektiva potrebno je da se registrujete na Sigma web stranici: https://sigma-foto.hr/sign-up/.

2. Nakon registracije, ispod stranice dobrodošlice kliknite na link “Moj korisnički račun”.

3. U meniju sa leve strane odaberite Cashback opciju, pa popunite prijavu.

 • Potrebna je kopija (fotografija ili scan) garantnog lista, ovjerenog pečatom prodavca.
 • Unijeti serijski broj objektiva
 • Unijeti ime trgovca
 • Odabrati naziv proizvoda
 • Odabrati datum kupovine
 • Nakon unosa traženih podataka i klika na “Pošaljite zahtjev”, dobićete povratni e-mail sa potvrdom da su Vaši podaci primljeni (ukoliko e mail ne bude u inboxu-u provjerite SPAM ili neželjenu poštu)

Sigma objektivi koji učestvuju u akciji i povrat koji ćete dobiti njihovom kupovinom:

 • 24mm/F1.4 DG HSM – Canon, Nikon, Sony-E, L-mount – 160 KM
 • 35mm/F1.4 DG HSM – Canon, Nikon, Sony-E, L-mount – 160 KM
 • 50mm/F1.4 DG HSM – Canon, Nikon, Sony-E, L-mount – 160 KM
 • 14-24mm/F2.8 DG HSM – Canon, Nikon (u promociju ne ulaze DG DN objektivi) – 300 KM
 • 24-70mm/F2.8 DG OS HSM – Canon, Nikon (u promociju ne ulaze DG DN objektivi) – 300 KM
 • 70-200mm/F2.8 DG OS HSM – Canon, Nikon – 300 KM

Ostaje samo da sačekamo potvrdu od Sigme i nakon našeg poziva možete doći do radnje da preuzmete novac!

Takokođer sugerišemo da izdvojite i malo vremena te popunite i zahtjev za produženom garancijom od dodatne 3 godine. Opcija se nalazi u meniju sa lijeve strane, odmah ispod Cashback opcije. Aktivacijom ostvarujete pravo na garanciju od 5 godina. Srdačno Vaš Foto Žunić

kupovina na rate

Kupovina na rate sa MKF Mikrofin

Želite da kupite određeni artikal u našim poslovnicama ili web shopu, ali nemate dovoljno novca za kupovinu? Ne očajavajte!

Foto Žunić je u saradnji sa MKF Mikrofin omogućio svojim kupcima kupovinu na rate prilagođenu vašim potrebama za iznose veće od 300 KM na period do 18 mjeseci.

Proces online kupovine na rate je vrlo jednostavan.

 • Odaberite proizvod koji želite kupiti
 • Završite narudžbu i odaberite metodu plaćanja “Mikrofin – kupovina na rate”
 • Očekujte ubrzo poziv od našeg prodajnog tima

Obratite nam se online ili našim kolegama u poslovnicama za više informacija.

internet-izrada-fotografija-plaćanje-paypalom-foto-zunic

Internet izrada fotografija iz cijelog svijeta na adresu u BiH

Želite iznenaditi svoje najmilije Vašim fotografijama, a udaljeni ste kilometrima daleko. Naša nova metoda internet izrada fotografija iz cijelog svijeta sa dostavom u BiH, plaćanje putem PayPal platforme, Vam upravo to omogućuje.

 1. Pošaljite Vaše fotografije putem WeTransfer metode na e mail social@fotozunic.com
 2. U napomeni navedite plaćanje putem PayPala ili nam se javite na našoj FB stranici
 3. Navedite email adresu na koju se kreira INVOICE (konačan obračun je u EURO valuti uvećan za 6% provizije PayPala)
 4. Nakon potvrde uplate fotografije se rade i šalju na željenu adresu.
neka-vam-fotografije-ovog-puta-ugode-foto-žunić

Neka vam fotografije ovog puta ugode! #ostanikući!

Pandemija Corona virusa uzrokovala je da se na trenutak zaustavi svijet, koji ide jako brzim tempom. I sada si kod kuće? Da biste preživjeli ovo jedinstveno vrijeme, pokušajte to učiniti ugodnijim za sebe i svoje najmilije. Ispunite svoj dom pozitivnim emocijama, a vrijeme provedeno zajedno dobit će izuzetnu vrijednost. Pogledajte na koji način omiljene fotografije će vam pomoći u tome i šta možete učiniti sa njima.Fotografije su jedan od najvažnijih “nosača” uspomena. Ponekad je dovoljan kratak pogled na romantičnu vjenčanu fotografiju ili smiješnu fotografiju za odmor kako bi dan bio bolji. I ako je tako … vrijeme provedeno kod kuće može biti dobro vrijeme za pažnju.

Organizujte fotografije sa odmora

Tokom posljednjeg odmora uspjeli ste napraviti stotine ili čak hiljade fotografija. Ali jeste li našli i vremena da ih organizujete? Obrišite one koje nisu uspješne, poboljšate ravnotežu boja, stavite ih u pravu mapu na računaru i odaberite one koje pokazujete svojim najmilijima tokom porodičnog sastanka? Potrebno je puno vremena da se napravi takav odabir. Sad ga imate u višku! Ipak, fotografije sa godišnjih odmora vratit će vam samo lijepa sjećanja i neizmjerno će vam se nasmiješiti. Ovo se mora iskoristiti! Uz to, sada možete iskoristiti našu promo akciju formata 12,1×17,3 po 0,18 KM/kom koji i dalje traje do isteka zaliha.

 

 

 


Podijelite svoja fotografska sjećanja sa svojim najmilijima

Izvadite stare fotografije – također one iz dubine prošlosti. Možda imate negdje pri ruci kutiju s fotografijama koje su snimljene u doba mladosti vaših roditelja, pa čak i djedova i baka? Promatrajte ih sa svojim najmilijima! Pokažite najmlađoj generaciji kako je svijet izgledao prije dvadeset, trideset ili čak šezdeset godina!

Gledanje fotografija zajedno može vratiti zanimljiva sjećanja i potaknuti raspravu. Tko zna možda ćete zahvaljujući tome vi i vaši najmiliji naučiti nešto novo?

Dizajnirajte fotoknjigu

Ako još uvijek imate dovoljno vremena, a slike su na vas i vaše najmilije ostavile puno pozitivnih dojmova – vrijeme je da ih zadržite duže! Dobra ideja mogla bi biti dizajniranje fotoknjige. Stvorite cijelu obitelj, npr .:

 • fotokronija u kojoj predstavljate historiju svoje porodice – zapamtite da stare skenirane fotografije možete lako skenirati na računar (ne zaboravite postaviti najveću razoluciju) i također ih koristiti u digitalnoj verziji;
 • neobičan album sa smiješnim fotografijama vaših najmilijih – vrijedno je uzeti najviše “kompromitirajućih” fotografija iz memorije telefona, kamera i društvenih medija i staviti ih u jedan, jedinstveni album. Puno će se smijeha gledati, i to svaki put!
 • uspomene za praznike – predstavite u vašoj fotoknjigi priče vašeg posljednjeg putovanja ili još nekoliko njih. Slike se mogu pružiti kratkim, smiješnim pričama.

Ovo su očito samo neke od mnogih ideja. Jedno je sigurno: dovoljno je zaokupiti se kreativnošću, a stvaranje projekta tako nevjerojatnog albuma može se pretvoriti u veliku zabavu za cijelo popodne ili večer!

Ne brinite: priprema fotoknjiga vrlo je jednostavna – samo koristite aplikaciju ePhotoLab, koja će vas korak po korak voditi kroz cijeli postupak, kao i video tutorijal u slučaju nekih nedoumica.

 

Naručite poklone sa fotografijom za voljene osobe

Zbog ovog teškog razdoblja, vjerojatno ne susrećete prijatelje i daleku rodbinu. Nedostaju li vam i želite to nekako izraziti? Dizajnirajte posebne poklone sa fotografijom koristeći našu mobilnu aplikaciju Mobile Photo Kiosk i pošaljite ih direktno njima. Takav dar također može podići raspoloženje onih koje sada ne možete zagrliti.

Pitanje je šta odabrati, ali imate nevjerovatno širok raspon. To mogu biti, na primjer:

 • snježna kugla sa fotografijom sa odmora ili fotografijom najmilijih nasmiješenih lica,
 • jastuk sa fotografijama sa praznika provedenih zajedno,
 • dječiji kalendar koji će savršeno zamijeniti standardni

Tu je naravno puno više inspiracije. Stoga potaknite svoju kreativnost i obradujte sebe i ljude koje volite ogromnom dozom fotografskih, pozitivnih emocija. Sada je važnije nego ikad!

Podijeli ovo i sa drugima

[trustindex data-widget-id="a987b15182ef57b634f9cf331"]

internet izrada fotografija, online izrada fotografija, izrada fotografija akcija, foto izrada, izrada slika, izrada fotografija online, foto usluge, izrada fotografija, cijena izrade fotografija, izrada fotografija velikog formata, izrada fotografija sa mobitela, cijene izrade fotografija, foto radnja, brza izrada fotografija, povoljna izrada fotografija, izrada fotografija najjeftinije, izrada fotografija sa telefona, internet izrada fotografija tuzla, online izrada fotografija tuzla, izrada fotografija akcija tuzla, foto izrada tuzla, izrada slika tuzla, izrada fotografija online tuzla, foto usluge tuzla, izrada fotografija tuzla, cijena izrade fotografija tuzla, izrada fotografija velikog formata tuzla, izrada fotografija sa mobitela tuzla, cijene izrade fotografija tuzla, foto radnja tuzla, brza izrada fotografija tuzla, povoljna izrada fotografija tuzla, izrada fotografija najjeftinije tuzla, izrada fotografija sa telefona tuzla, internet izrada fotografija sarajevo, online izrada fotografija sarajevo, izrada fotografija akcija sarajevo, foto izrada sarajevo, izrada slika sarajevo, izrada fotografija online sarajevo, foto usluge sarajevo, izrada fotografija sarajevo, cijena izrade fotografija sarajevo, izrada fotografija velikog formata sarajevo, izrada fotografija sa mobitela sarajevo, cijene izrade fotografija sarajevo, foto radnja sarajevo, brza izrada fotografija sarajevo, povoljna izrada fotografija sarajevo, izrada fotografija najjeftinije sarajevo, izrada fotografija sa telefona sarajevo, internet izrada fotografija zenica, online izrada fotografija zenica, izrada fotografija akcija zenica, foto izrada zenica, izrada slika zenica, izrada fotografija online zenica, foto usluge zenica, izrada fotografija zenica, cijena izrade fotografija zenica, izrada fotografija velikog formata zenica, izrada fotografija sa mobitela zenica, cijene izrade fotografija zenica, foto radnja zenica, brza izrada fotografija zenica, povoljna izrada fotografija zenica, izrada fotografija najjeftinije zenica, izrada fotografija sa telefona zenica, internet izrada fotografija banja luka, online izrada fotografija banja luka, izrada fotografija akcija banja luka, foto izrada banja luka, izrada slika banja luka, izrada fotografija online banja luka, foto usluge banja luka, izrada fotografija banja luka, cijena izrade fotografija banja luka, izrada fotografija velikog formata banja luka, izrada fotografija sa mobitela banja luka, cijene izrade fotografija banja luka, foto radnja banja luka, brza izrada fotografija banja luka, povoljna izrada fotografija banja luka, izrada fotografija najjeftinije banja luka, izrada fotografija sa telefona banja luka, internet izrada fotografija mostar, online izrada fotografija mostar, izrada fotografija akcija mostar, foto izrada mostar, izrada slika mostar, izrada fotografija online mostar, foto usluge mostar, izrada fotografija mostar, cijena izrade fotografija mostar, izrada fotografija velikog formata mostar, izrada fotografija sa mobitela mostar, cijene izrade fotografija mostar, foto radnja mostar, brza izrada fotografija mostar, povoljna izrada fotografija mostar, izrada fotografija najjeftinije mostar, izrada fotografija sa telefona mostar

Internet izrada fotografija – ePhotoLab software Foto Žunić

Internet izrada fotografija je zasnovana na sistemu da Vaše fotografije pošaljete putem našeg programa koji skinete i instalirate sa naše web stranice na Vaš računar/laptop. Nakon slanja fotografija dobijete prvi potvrdni e-mail u Vašem inboxu (ili čak u spam folderu) da su Vaše poslane fotografije stigle na naš server, a nakon što fotografije preuzmemo sa servera za izradu dobićete drugi potvrdni e-mail sa obračunom.

Fotografije se izrađuju u našem centralnom labaratoriju, a nakon izrade fotografija pošiljku šaljemo na Vašu adresu brzom poštom. Na navedene cijene fotografija po formatima na računu dobijete dodatno obračun za dostavu brze pošte u iznosu 7 KM. Fotografije nije moguće preuzeti u poslovnicama.

Svi formati i aktuelne cijene se nalaze u sklopu našeg programa ePhotoLab.

 

Download ePhotoLab


Naše Facebook recenzije

Foto Žunić
4.9
Based on 79 reviews
powered by Facebook
Svetlana Sakotic
Svetlana Sakotic
2021-01-28T10:15:06+0000
Čak i od loših fotografija izvuku maksimum. Sve pohvale
Torte Amra Mandjuka
Torte Amra Mandjuka
2021-01-08T11:49:11+0000
najbolji u cijeloj BiH,sve preporuke
Mehmed MyX-Mesha Ahmic
Mehmed MyX-Mesha Ahmic
2021-01-05T12:28:43+0000
Izvrsna roba/usluge, susretljivi, veoma brzi. Sve preporuke!
Jovana Milićević
Jovana Milićević
2020-12-31T10:30:53+0000
Azurni i profesionalni.Od pakovanja posiljke pa nadalje.Ocjena 10 ako moze 😁.
Miroslava Jovanic
Miroslava Jovanic
2020-12-25T08:04:47+0000
Profesionalani...fotografije su odlicnog kvaliteta. Sve preporuke .
Rija Rijic
Rija Rijic
2020-12-08T14:13:41+0000
Profesionalnost, brzina i neizostavni kvalitet, sve preporuke 😊
Elma Ljevo
Elma Ljevo
2020-12-08T13:11:59+0000
Kvalitet, profesionalnost i brzina, sve preporuke!
Muminović Belma
Muminović Belma
2020-12-08T12:37:46+0000
Odličan kvalitet, preporuka.
Julija Pandžić Miloš
Julija Pandžić Miloš
2020-12-02T08:36:37+0000
Profesionalnost,ljubaznost i brzina.Prezadovoljna sam❤️
Tanja S Lazarevic
Tanja S Lazarevic
2020-11-27T15:48:19+0000
Odlicne fotografije, sve preporuke
Medina Aljovic
Medina Aljovic
2020-11-21T11:41:18+0000
Slike su kvalitetne dobro radite
Dženan Salkanović
Dženan Salkanović
2020-11-18T19:47:40+0000
Sve preporuke ... brzo, kvalitetno i jednostavno
Ivana Pavic Bandov
Ivana Pavic Bandov
2020-11-03T17:30:31+0000
Jednostavno, brzo, odlicna kvaliteta fotografija.
Melisa Amar Davud
Melisa Amar Davud
2020-11-03T13:10:37+0000
Kvalitet,ljubaznost.. Jednom rijecju vrhunski.Sve pohvale od mene za vas. ❤️❤️❤️❤️❤️
Bradarić Adelisa
Bradarić Adelisa
2020-11-02T10:58:22+0000
Sta drugo reci osim svaka cast ,svaka pohvala za Foto Zunic 👏
Biljana Hadzic
Biljana Hadzic
2020-10-31T13:26:43+0000
Profesionalni, veoma kvalitetna izrada fotografija kao i ostale usluge koje pruza Foto Zunic.
Enida Softic
Enida Softic
2020-10-30T12:04:44+0000
Profesionalni, korektni, usluga vrhunska 👏
Mirela Korlatovic
Mirela Korlatovic
2020-10-29T16:43:28+0000
Extra usluga! Svima preporuka ♥️
Samra Selimović Šuvalić
Samra Selimović Šuvalić
2020-10-28T15:33:58+0000
Sve pohvale za foto Žunić ! 🙂
Danira Mrguda-Čeljo
Danira Mrguda-Čeljo
2020-10-28T13:09:49+0000
Kvalitet slika odlican, sve pohvale za Foto Žunić.
Sejo Pozderovic
Sejo Pozderovic
2020-10-27T20:08:55+0000
Najbolji, najpouzdaniji, najkvalitetniji i najjeftiniji Foto Zunic
Melisa Kadrić
Melisa Kadrić
2020-10-27T15:45:48+0000
Sve preporuke. Odlični!!!
Dino Dino
Dino Dino
2020-10-27T14:03:53+0000
Sve pohvale cijena, kvaliteta, ljubaznost cista 🖐️ sretno u dalje radu...
Zora Korać
Zora Korać
2020-10-27T13:09:17+0000
***** Odlične fotografije,brzi i pouzdani. Sve preporuke!
Selvira Bušatlić
Selvira Bušatlić
2020-10-26T17:14:27+0000
Profesionalizam na prvom mjestu, sve preporuke😊
Ana Grabovac
Ana Grabovac
2020-10-23T05:53:41+0000
Sve pohvale timu, dogovor ispoštovan, kvalitet, brzina i zadovoljan klijent na prvom mjestu. Mnogo uspjeha želim u radu... 🙂read more
Božana Čečavac
Božana Čečavac
2020-10-22T14:00:29+0000
jako sam zadovoljna vasom uslugom,hvala vam
Vedrana Mišanović Vukoja
Vedrana Mišanović Vukoja
2020-10-22T10:43:37+0000
Kvalitet i usluga ...sve pohvale.😊
Farza Đuzel
Farza Đuzel
2020-10-03T13:26:44+0000
Slike extra čiste i kvalitetne, usluga takođe brza i zagarantovana.
Đema Voloder Nadarević
Đema Voloder Nadarević
2020-09-30T09:23:12+0000
Jednostavna narudžba fotografija i odlična izrada!
Amira Skender
Amira Skender
2020-09-29T20:18:56+0000
Super ste, moja topla preporuka, svi dogovori ispostovani, profesionalnost na nivou. Mnogo uspjeha zelim
Adina Kovač Talić
Adina Kovač Talić
2020-08-21T11:19:51+0000
Kvalitetno, jednostavno i brzo 👏👏
Nataša Despić
Nataša Despić
2020-08-20T20:58:59+0000
sve pohvale 💪😊 kvalitet i brzina 😁😁😁
Ивана Аксентијевић
Ивана Аксентијевић
2020-08-13T13:24:02+0000
Prezadovoljna kvalitetom fotografija i brzinom isporuke
Раденка Дракул
Раденка Дракул
2020-08-06T11:53:31+0000
Све похвале!
Sedina Osmanovic Biščić
Sedina Osmanovic Biščić
2020-08-04T13:42:09+0000
*****..👏🏅🏅🏅🏅🏅
Muhiba H Omahic
Muhiba H Omahic
2020-08-03T19:24:12+0000
5 ***** 💖🔝
Jelena Marinovic
Jelena Marinovic
2020-07-16T11:18:22+0000
Sve pohvale, cijena i kvaliteta extra 💯💯💯
Sabrina Kurtović Imamović
Sabrina Kurtović Imamović
2020-07-08T17:30:05+0000
Usluga brza, osoblje ljubazno i susretljivo, slike 👍🏼.Hvala!😊
Lejla Jahić
Lejla Jahić
2020-07-01T10:26:23+0000
Toplo preporucujem saradnju...
Alma Hanušić Taletović
Alma Hanušić Taletović
2020-06-26T08:42:23+0000
Usluga brza, slike onakve kakve sam i poslala 🤩 sve preporuke 👍👍👍
Mernisa Catic Rahmanovic
Mernisa Catic Rahmanovic
2020-06-22T14:31:23+0000
Sve preporuke od srca...kvaliteta fotografija i azurnost na zavidnom nivou🤩
Alma Tukić
Alma Tukić
2020-06-22T13:01:42+0000
Sve preporuke,fotografije prelijepe 👍
Seka Hodjic
Seka Hodjic
2020-06-17T11:44:24+0000
sve pohvale super ste⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Sumeja Šečo
Sumeja Šečo
2020-06-12T14:39:03+0000
Sve preporuke..Brzo,kvalitetno,ljubaznost i super cijene 👏☺👍
Melisa Catic
Melisa Catic
2020-06-11T11:04:25+0000
Kvalitetna, brza i profesionalna izrada fotografija. Uslužno osoblje i povoljne cijene.
Arnela Fatić
Arnela Fatić
2020-06-09T13:02:41+0000
Sve pohvale 👏👏.
Maja Mitrovic
Maja Mitrovic
2020-06-02T15:49:05+0000
preporucujem online saradnju. dostava fotografija u vrlo kratkom roku. vrlo profesionalno odradjena porudzba
Mirsada Mašetović
Mirsada Mašetović
2020-05-29T11:20:17+0000
Sve preporuke, odgovorni i profesionalni. Fotografije odlicne.⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Emir Žigić
Emir Žigić
2020-05-27T10:05:57+0000
Pohvala za rad i brzinu dobijanja fotografija na adresu,slike su super kvalitete.
Azra Bečić
Azra Bečić
2020-05-07T19:12:55+0000
Odlična usluga, fotografije kvalitetne. Sve super.
Mirjana Simovic-Albijanic
Mirjana Simovic-Albijanic
2020-05-06T10:39:01+0000
Iskrene preporuke! Sve po dogovoru isporučeno, brzo i profesionalno 👏👏👏👏👏👏⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Majda Delić-Jarčević
Majda Delić-Jarčević
2020-04-30T17:56:02+0000
Sve preporuke, fotografije odlične 😊
Jelena Rodic Slijepcevic
Jelena Rodic Slijepcevic
2020-04-28T13:08:37+0000
Profesionalni i odgovorni⭐⭐⭐⭐⭐
Đorđević Antonija
Đorđević Antonija
2020-04-28T11:54:06+0000
Tako jednostavni profesionalni.Svaka preporuka. 😃
Adelisa Ušanović
Adelisa Ušanović
2020-04-28T08:21:14+0000
sve pohvale za vas, odlicni ste😇
Marija Manjić
Marija Manjić
2020-04-24T12:32:16+0000
Sve preporuke, odlicno i brzo 😁
Danijela PD Rokvic
Danijela PD Rokvic
2020-04-23T15:21:29+0000
Odlicna usluga, profesionalni, brzi, kvalitet slika na vrhunskom nivou. Zaista za svaku pohvalu i topla preporuka 👍
Fazlić Emira
Fazlić Emira
2020-04-20T07:57:27+0000
sve pohvale, svaka čast, prezadovoljna !! 👍👍💪💪
Amela Bašić
Amela Bašić
2020-04-07T17:18:34+0000
Provjereni kvalitet,svaka cast.❤
Emina Dervišević
Emina Dervišević
2020-04-07T13:10:58+0000
Topla preporuka svima, profesionalnost i usluga na nivou <3
Robert Indira Toromanović
Robert Indira Toromanović
2020-03-31T10:44:54+0000
Tople preporuke!Fotografije odlične. 😊
Fahreta Husic
Fahreta Husic
2020-02-18T15:01:26+0000
Tople preporuke, odlična usluga.❤️💙
Виолета Симић
Виолета Симић
2020-02-07T11:03:03+0000
Prvenstveno bih pohvalila njihovu azurnost prema kupcima. Svaka cast stvarno, fotografije sam narucila juce u 3h a... stigle su mi jutros oko pola 10. S tim da su prelijepe i vrlo kvalitetne. Hvala im! Nadam se i buducoj saradnji.😇read more
Edina Rancic Tuđinovic
Edina Rancic Tuđinovic
2020-02-06T13:02:32+0000
Sve pohvale za Foto Žunić 😊
Ana Mitraković
Ana Mitraković
2020-02-01T12:44:44+0000
Vrlo ljubazni, brzi, profesionalni...fotografije stigle na adresu za nepuna dva dana. 👏
Ferid Delic
Ferid Delic
2020-01-30T15:33:59+0000
Danas sam dobio narucene fotografije. Prezadovoljan sam. Profesionalnost na nivou, kvalitet extra, komunikacija... jednostavna. Radujem se novoj narudzbi. Sve najbolje u daljem radu Vam zelim.Lpread more
Sabina Smajilbašić
Sabina Smajilbašić
2020-01-30T15:09:42+0000
Slike su prelijepe 🌟🌟🌟🌟🌟😍😍😍😍😍prezadovoljna sam...👌👌👌
Dzenita Dzana Sikira
Dzenita Dzana Sikira
2020-01-28T17:33:12+0000
provjereno najbolji i najpouzdaniji,,sve pohvale🌟🌟🌟🌟🌟
Olivera Marković
Olivera Marković
2020-01-28T12:02:36+0000
Korektni, brzi, slike vrhunskog kvaliteta, cijene pristupačne, dostupni uvijek, čista 10-ka za odnos prema klijentima 😊😊
Samra Avdibašić
Samra Avdibašić
2020-01-28T10:08:54+0000
Sve preporuke!Ljubazni, ažurni,efikasni⭐
Zerina Zolotić
Zerina Zolotić
2020-01-25T11:03:44+0000
Sve pohvale, slike su prelijepe i brza isporuka svaka čast... Hvala puno!
Mirnes Korić
Mirnes Korić
2020-01-21T13:43:52+0000
sve pohvale,moje preporuke
Emina Tajar
Emina Tajar
2020-01-15T16:36:29+0000
svaka cast, sve pohvale .
Elma Fejzović Agić
Elma Fejzović Agić
2020-01-10T13:15:08+0000
Svaka čast Foto Žunić za brzinu, posvećenost i rad. Najbolji ste! Od nas tople preporuke! Samo tako nastavite. Lp
Senija Sadeta Hankic
Senija Sadeta Hankic
2020-01-10T09:48:50+0000
EXTRA LJubaznost brza usluga sve preporuke
Amra-Hapo Domazet
Amra-Hapo Domazet
2020-01-10T08:29:20+0000
Slike su odlicnog kvaliteta! U roku od 48h su na vasoj kucnoj adresi! Sve pohvale i preporuke!👍😍
Aldin Dina Fazlic
Aldin Dina Fazlic
2020-01-07T10:39:39+0000
odlicni, preporucujemo 💜💜
Zooro Maskirani
Zooro Maskirani
2020-01-04T17:39:53+0000
sve pohvale najbolji ste🔝🔝🔝🔝🔝
Adisa Đurić
Adisa Đurić
2020-01-04T13:24:52+0000
Sve preporuke, fotografije vrhunskog kvaliteta 👏👌
Arifa Lugavić
Arifa Lugavić
2020-01-03T18:46:59+0000
Profesionalnost na nivou... Neizmjerno sam zahvalna na ovoj savrsenoj akciji. Dobila sam svoje porucene fotografije, i... malo je reci da sam vise nego zadovoljna ❤📸🎞read more
Suzana Tomić
Suzana Tomić
2020-01-03T10:26:38+0000
slike su zaista prelepo ispale,od srca preporucujem svima saradnju sa Foto Zunic.
Samira Brkic-becak
Samira Brkic-becak
2019-12-31T12:24:18+0000
Sve pohvale za rad i profesionalnost..
Mirel Joldic
Mirel Joldic
2019-12-26T17:06:46+0000
Odlicne fotografije, narudzba preko njihovog programa odrađena...prezadovoljan...sve preporuke
Adela Škrijelj - Rustemović
Adela Škrijelj - Rustemović
2019-12-26T12:49:04+0000
Brzo, jednostavno i pouzdano!
Lejla Ramic Tucic
Lejla Ramic Tucic
2019-12-26T11:45:08+0000
mi smo prezadovoljni online izradom fotografija,abd uskoro opet suradujemo 🤩🤩
Ibrahim Ibro Nuhanović
Ibrahim Ibro Nuhanović
2019-12-25T12:46:45+0000
najboljisve pohvale 😊
Mediha Muftic
Mediha Muftic
2019-12-24T10:09:32+0000
Sve preporuke slike upravo gledamo.🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟Malo je zvijezdica koliko god stavila
Amra Okanović
Amra Okanović
2019-12-21T21:01:39+0000
Sve preporuke, 😍😍😍😍😍,😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Ramiza Rašidovic Junuzovic
Ramiza Rašidovic Junuzovic
2019-12-17T12:41:37+0000
najbolji sve pohvale 🙂
Sabrina Bešić
Sabrina Bešić
2019-12-17T12:31:40+0000
Preporuke! Slike izuzetne kvalitete, dostavljene u roku 48h...bez i jedene zamjerke... Svaka čast👏
Mahira Imamović -bajrić
Mahira Imamović -bajrić
2019-12-13T10:50:58+0000
Ljubazno osoblje slike kao žive i imaju sabura sa mušterijama i ja među njima koja se baš nerazumije u tehnologiju a... osoblje ljubazno objasni koje slike izabrati za izraduread more
Светлана Це Новаковић
Светлана Це Новаковић
2019-12-12T19:00:29+0000
Imaju veliki izbor foto opreme, odlični, ljubazni, odlična izrada fotografija.
Mirza Elvisa Dedic
Mirza Elvisa Dedic
2019-12-12T06:35:00+0000
ekonomicnost, kvaliteta i brzina.
Alemka Hairlahovic
Alemka Hairlahovic
2019-12-10T15:32:54+0000
Prvi put koristim vase i usluge i prezadovoljna.Kvalitet slika odličan sve preporuke.Naravno naša saradnja se... nastavlja i dalje.read more
Slavko Iliskovic
Slavko Iliskovic
2019-12-10T13:44:38+0000
Sve POHVALE za fotografije koje su mi napravili..naravno , saradnja sa Foto Zunic se nastavlja..moja preporuka svima... koji zele visok kvalitet i profesionalnost da se obrate bas ovdje u FOTO Žunicread more
Snežana Babić Mršić
Snežana Babić Mršić
2019-12-06T16:49:18+0000
sve najbolje i uvjerila sam se da nije lazna stranica osvojila sam nagradu i stigla mi je na kucnu adresu sve pohvale
Semira Mujakić Ćoralić
Semira Mujakić Ćoralić
2019-11-29T14:03:54+0000
Zainteresirao me tekst "online izrada fotografija" ...U prvom momentu sam bila sumnjičava i mislila se - da li vrijedi... uopće poslati fotke 200tinjak km daleko i kakve će to slike biti nakon izrade!? Međutim cijena je bila primamljiva na količinu odabranih slika...Stoga sam odlučila riskirati! Prezadovoljna sam slikama... Hvala Vam na detaljnim informacijama i objašnjenju koje sam trebala prilikom dodavanja slika u Vaš program. Jako mi se svidjela spremnost zaposlenih na saradnju te cijena izrade slika koja je uveliko prihvatljiva. Sve pohvale!!!read more
Sanja Mrdić
Sanja Mrdić
2019-11-27T12:47:41+0000
Fotografije su izuzetnog kvaliteta. Sami zaposleni jako ljubazni i ekspeditivni. Narudžba u najkraćem mogućem roku na... adresi tako da topla preporuka za ovaj vid izrade fotografija i sam foto studio Žunić.read more
Jelena Filipovic Rakita
Jelena Filipovic Rakita
2019-11-20T10:04:14+0000
Fotografije su odličnog kvaliteta,aplikacija za izradu veoma jednostavna, cijena više nego pristupačna ,sigurno ću... izrađivati opet. Sve preporukeread more
Elx Elko
Elx Elko
2019-11-16T16:00:52+0000
Sve na najvisem nivou svaka cast, koristio sam uslugu internet izrade fotografija i cijene su zaista povoljne, sve za 10
Ema Kasupovic
Ema Kasupovic
2019-11-16T13:18:12+0000
Topla preporuka ,extra saradnja,brzi i efikasni u svom radu..A kvalitet na zavidnom nivou..Extraa svee !!
Maida Smajić Mehić
Maida Smajić Mehić
2019-11-16T11:52:07+0000
Kvaliteta slika je odlična, sve preporuke. Hvala Vam još jednom za Vaše usluge.
Nenad Martinović
Nenad Martinović
2019-11-16T11:49:16+0000
Prvi put koristim vaše usluge i moram vas pohvaliti u svakom smislu. Koristio sam mobilnu aplikaciju koja je vrlo... jednostavna za koristenje i putem nje narucio slike, svaka cast, sve je vrhunski, stigle su u roku 2 danaread more
Safija Skokic
Safija Skokic
2019-11-16T11:46:02+0000
prezadovljna uslugom slike su odlicne ,i preporucujem svima da probaju internet izradu ,zato sto rade profesionalni... ljudi i pri tome imaju jako povoljnu cijenuread more
Milan Strahinjić
Milan Strahinjić
2019-11-16T11:39:32+0000
Pravi profesionalci svog posla, sve prema dogovoru. Slike su stigle u roku 2 dana, vrhunski kvalitet
Dina Bajramovic
Dina Bajramovic
2016-03-12T11:31:23+0000
Nataša Zekić Ćirković
Nataša Zekić Ćirković
2016-01-30T23:10:24+0000
Haris Karamehmedovic
Haris Karamehmedovic
2015-08-11T19:12:30+0000
Emina Memić
Emina Memić
2015-06-05T21:34:23+0000
Glavinić Adi
Glavinić Adi
2015-04-09T08:52:14+0000
Mejra Mesic Ibrahimovic
Mejra Mesic Ibrahimovic
2015-03-27T12:29:27+0000
Edin Mustafic
Edin Mustafic
2015-03-25T19:24:17+0000
Emir Camdzic
Emir Camdzic
2015-03-21T20:54:08+0000
Albin Pejic
Albin Pejic
2015-03-21T03:50:08+0000
Bio sam kod njih.Ljubazno osoblje.Najbolji u gradu.
Adelina Husejnovic Pajic
Adelina Husejnovic Pajic
2015-03-19T14:46:55+0000
Halid Music
Halid Music
2015-03-19T05:12:05+0000
Damir Hadzikadunic
Damir Hadzikadunic
2015-03-18T20:08:46+0000
Next Reviews
XTEMOS ELEMENT

BLOG DEFAULT

Stiglo je proljeće! A s njime i proljetna promocija fotoaparata LUMIX S

Osvojite jednogodišnje produženje garancije za svoj netom kupljeni fotoaparat punog kadra LUMIX S.

Između 1. aprila 2021. i 31. jula 2021. u bilo kojoj ovlaštenoj Panasonicovoj trgovini kupite fotoaparat iz serije LUMIX S* koji učestvuje u kampanji i taj će vam ovlašteni prodajni zastupnik izdati sertifikat (na papiru ili u PDF obliku) s dodatnom jednogodišnjom garancijom.

* Fotoaparati LUMIX koji učestvuju u kampanji:

 

Popust do 970 KM na odabrane modele fotoaparata LUMIX S

Ostvarite do 970 KM popusta na odabrane modele fotoaparata LUMIX S. Ponuda vrijedi za uređaje i komplete DC-S5E-K, DC-S5KE-K, DC-S1E-K, DC-S1KE-K, DC-S1ME-K, DC-S1RE-K i DC-S1RME-K. Možete je iskoristiti kod odabranih ovlašćenih trgovaca. Promocija traje od 1. 4. 2021. do 31. 7. 2021. ili prodaje zaliha. Primjenjuju se odgovarajuća pravila i uslovi. Opširnije na Panasonic Bosna i Hercegovina

SIGMA Cashback Campaign 15.07. – 30.09.2020

Poštovani kupci,

Sa velikom radošću vas obavještavamo da smo u saradnji sa Sigmom uspjeli da obezbjedimo akciju koja će svima biti vrlo atraktivna. Naime riječ je o povratu dijela sredstava za svaki kupljeni Sigma objektiv u Foto Žunić poslovnicama i putem Web Shopa, a iznos može biti i do 300 KM (visina povrata varira u zavisnosti od objektiva). Ispod možete naći detaljno uputstvo kako da ostvarite ovaj povrat novca.

1. Nakon kupovine objektiva potrebno je da se registrujete na Sigma web stranici: https://sigma-foto.hr/sign-up/.

2. Nakon registracije, ispod stranice dobrodošlice kliknite na link “Moj korisnički račun”.

3. U meniju sa leve strane odaberite Cashback opciju, pa popunite prijavu.

 • Potrebna je kopija (fotografija ili scan) garantnog lista, ovjerenog pečatom prodavca.
 • Unijeti serijski broj objektiva
 • Unijeti ime trgovca
 • Odabrati naziv proizvoda
 • Odabrati datum kupovine
 • Nakon unosa traženih podataka i klika na “Pošaljite zahtjev”, dobićete povratni e-mail sa potvrdom da su Vaši podaci primljeni (ukoliko e mail ne bude u inboxu-u provjerite SPAM ili neželjenu poštu)

Sigma objektivi koji učestvuju u akciji i povrat koji ćete dobiti njihovom kupovinom:

 • 24mm/F1.4 DG HSM – Canon, Nikon, Sony-E, L-mount – 160 KM
 • 35mm/F1.4 DG HSM – Canon, Nikon, Sony-E, L-mount – 160 KM
 • 50mm/F1.4 DG HSM – Canon, Nikon, Sony-E, L-mount – 160 KM
 • 14-24mm/F2.8 DG HSM – Canon, Nikon (u promociju ne ulaze DG DN objektivi) – 300 KM
 • 24-70mm/F2.8 DG OS HSM – Canon, Nikon (u promociju ne ulaze DG DN objektivi) – 300 KM
 • 70-200mm/F2.8 DG OS HSM – Canon, Nikon – 300 KM

Ostaje samo da sačekamo potvrdu od Sigme i nakon našeg poziva možete doći do radnje da preuzmete novac!

Takokođer sugerišemo da izdvojite i malo vremena te popunite i zahtjev za produženom garancijom od dodatne 3 godine. Opcija se nalazi u meniju sa lijeve strane, odmah ispod Cashback opcije. Aktivacijom ostvarujete pravo na garanciju od 5 godina. Srdačno Vaš Foto Žunić

Kupovina na rate sa MKF Mikrofin

Želite da kupite određeni artikal u našim poslovnicama ili web shopu, ali nemate dovoljno novca za kupovinu? Ne očajavajte!

Foto Žunić je u saradnji sa MKF Mikrofin omogućio svojim kupcima kupovinu na rate prilagođenu vašim potrebama za iznose veće od 300 KM na period do 18 mjeseci.

Proces online kupovine na rate je vrlo jednostavan.

 • Odaberite proizvod koji želite kupiti
 • Završite narudžbu i odaberite metodu plaćanja “Mikrofin – kupovina na rate”
 • Očekujte ubrzo poziv od našeg prodajnog tima

Obratite nam se online ili našim kolegama u poslovnicama za više informacija.

XTEMOS ELEMENT

BLOG WITH SMALL IMAGES

Stiglo je proljeće! A s njime i proljetna promocija fotoaparata LUMIX S

Osvojite jednogodišnje produženje garancije za svoj netom kupljeni fotoaparat punog kadra LUMIX S.

Između 1. aprila 2021. i 31. jula 2021. u bilo kojoj ovlaštenoj Panasonicovoj trgovini kupite fotoaparat iz serije LUMIX S* koji učestvuje u kampanji i taj će vam ovlašteni prodajni zastupnik izdati sertifikat (na papiru ili u PDF obliku) s dodatnom jednogodišnjom garancijom.

* Fotoaparati LUMIX koji učestvuju u kampanji:

 

Popust do 970 KM na odabrane modele fotoaparata LUMIX S

Ostvarite do 970 KM popusta na odabrane modele fotoaparata LUMIX S. Ponuda vrijedi za uređaje i komplete DC-S5E-K, DC-S5KE-K, DC-S1E-K, DC-S1KE-K, DC-S1ME-K, DC-S1RE-K i DC-S1RME-K. Možete je iskoristiti kod odabranih ovlašćenih trgovaca. Promocija traje od 1. 4. 2021. do 31. 7. 2021. ili prodaje zaliha. Primjenjuju se odgovarajuća pravila i uslovi. Opširnije na Panasonic Bosna i Hercegovina

SIGMA Cashback Campaign 15.07. – 30.09.2020

Poštovani kupci,

Sa velikom radošću vas obavještavamo da smo u saradnji sa Sigmom uspjeli da obezbjedimo akciju koja će svima biti vrlo atraktivna. Naime riječ je o povratu dijela sredstava za svaki kupljeni Sigma objektiv u Foto Žunić poslovnicama i putem Web Shopa, a iznos može biti i do 300 KM (visina povrata varira u zavisnosti od objektiva). Ispod možete naći detaljno uputstvo kako da ostvarite ovaj povrat novca.

1. Nakon kupovine objektiva potrebno je da se registrujete na Sigma web stranici: https://sigma-foto.hr/sign-up/.

2. Nakon registracije, ispod stranice dobrodošlice kliknite na link “Moj korisnički račun”.

3. U meniju sa leve strane odaberite Cashback opciju, pa popunite prijavu.

 • Potrebna je kopija (fotografija ili scan) garantnog lista, ovjerenog pečatom prodavca.
 • Unijeti serijski broj objektiva
 • Unijeti ime trgovca
 • Odabrati naziv proizvoda
 • Odabrati datum kupovine
 • Nakon unosa traženih podataka i klika na “Pošaljite zahtjev”, dobićete povratni e-mail sa potvrdom da su Vaši podaci primljeni (ukoliko e mail ne bude u inboxu-u provjerite SPAM ili neželjenu poštu)

Sigma objektivi koji učestvuju u akciji i povrat koji ćete dobiti njihovom kupovinom:

 • 24mm/F1.4 DG HSM – Canon, Nikon, Sony-E, L-mount – 160 KM
 • 35mm/F1.4 DG HSM – Canon, Nikon, Sony-E, L-mount – 160 KM
 • 50mm/F1.4 DG HSM – Canon, Nikon, Sony-E, L-mount – 160 KM
 • 14-24mm/F2.8 DG HSM – Canon, Nikon (u promociju ne ulaze DG DN objektivi) – 300 KM
 • 24-70mm/F2.8 DG OS HSM – Canon, Nikon (u promociju ne ulaze DG DN objektivi) – 300 KM
 • 70-200mm/F2.8 DG OS HSM – Canon, Nikon – 300 KM

Ostaje samo da sačekamo potvrdu od Sigme i nakon našeg poziva možete doći do radnje da preuzmete novac!

Takokođer sugerišemo da izdvojite i malo vremena te popunite i zahtjev za produženom garancijom od dodatne 3 godine. Opcija se nalazi u meniju sa lijeve strane, odmah ispod Cashback opcije. Aktivacijom ostvarujete pravo na garanciju od 5 godina. Srdačno Vaš Foto Žunić

Kupovina na rate sa MKF Mikrofin

Želite da kupite određeni artikal u našim poslovnicama ili web shopu, ali nemate dovoljno novca za kupovinu? Ne očajavajte!

Foto Žunić je u saradnji sa MKF Mikrofin omogućio svojim kupcima kupovinu na rate prilagođenu vašim potrebama za iznose veće od 300 KM na period do 18 mjeseci.

Proces online kupovine na rate je vrlo jednostavan.

 • Odaberite proizvod koji želite kupiti
 • Završite narudžbu i odaberite metodu plaćanja “Mikrofin – kupovina na rate”
 • Očekujte ubrzo poziv od našeg prodajnog tima

Obratite nam se online ili našim kolegama u poslovnicama za više informacija.

XTEMOS ELEMENT

BLOG CHESS

Stiglo je proljeće! A s njime i proljetna promocija fotoaparata LUMIX S

Osvojite jednogodišnje produženje garancije za svoj netom kupljeni fotoaparat punog kadra LUMIX S.

Između 1. aprila 2021. i 31. jula 2021. u bilo kojoj ovlaštenoj Panasonicovoj trgovini kupite fotoaparat iz serije LUMIX S* koji učestvuje u kampanji i taj će vam ovlašteni prodajni zastupnik izdati sertifikat (na papiru ili u PDF obliku) s dodatnom jednogodišnjom garancijom.

* Fotoaparati LUMIX koji učestvuju u kampanji:

 

Popust do 970 KM na odabrane modele fotoaparata LUMIX S

Ostvarite do 970 KM popusta na odabrane modele fotoaparata LUMIX S. Ponuda vrijedi za uređaje i komplete DC-S5E-K, DC-S5KE-K, DC-S1E-K, DC-S1KE-K, DC-S1ME-K, DC-S1RE-K i DC-S1RME-K. Možete je iskoristiti kod odabranih ovlašćenih trgovaca. Promocija traje od 1. 4. 2021. do 31. 7. 2021. ili prodaje zaliha. Primjenjuju se odgovarajuća pravila i uslovi. Opširnije na Panasonic Bosna i Hercegovina

SIGMA Cashback Campaign 15.07. – 30.09.2020

Poštovani kupci,

Sa velikom radošću vas obavještavamo da smo u saradnji sa Sigmom uspjeli da obezbjedimo akciju koja će svima biti vrlo atraktivna. Naime riječ je o povratu dijela sredstava za svaki kupljeni Sigma objektiv u Foto Žunić poslovnicama i putem Web Shopa, a iznos može biti i do 300 KM (visina povrata varira u zavisnosti od objektiva). Ispod možete naći detaljno uputstvo kako da ostvarite ovaj povrat novca.

1. Nakon kupovine objektiva potrebno je da se registrujete na Sigma web stranici: https://sigma-foto.hr/sign-up/.

2. Nakon registracije, ispod stranice dobrodošlice kliknite na link “Moj korisnički račun”.

3. U meniju sa leve strane odaberite Cashback opciju, pa popunite prijavu.

 • Potrebna je kopija (fotografija ili scan) garantnog lista, ovjerenog pečatom prodavca.
 • Unijeti serijski broj objektiva
 • Unijeti ime trgovca
 • Odabrati naziv proizvoda
 • Odabrati datum kupovine
 • Nakon unosa traženih podataka i klika na “Pošaljite zahtjev”, dobićete povratni e-mail sa potvrdom da su Vaši podaci primljeni (ukoliko e mail ne bude u inboxu-u provjerite SPAM ili neželjenu poštu)

Sigma objektivi koji učestvuju u akciji i povrat koji ćete dobiti njihovom kupovinom:

 • 24mm/F1.4 DG HSM – Canon, Nikon, Sony-E, L-mount – 160 KM
 • 35mm/F1.4 DG HSM – Canon, Nikon, Sony-E, L-mount – 160 KM
 • 50mm/F1.4 DG HSM – Canon, Nikon, Sony-E, L-mount – 160 KM
 • 14-24mm/F2.8 DG HSM – Canon, Nikon (u promociju ne ulaze DG DN objektivi) – 300 KM
 • 24-70mm/F2.8 DG OS HSM – Canon, Nikon (u promociju ne ulaze DG DN objektivi) – 300 KM
 • 70-200mm/F2.8 DG OS HSM – Canon, Nikon – 300 KM

Ostaje samo da sačekamo potvrdu od Sigme i nakon našeg poziva možete doći do radnje da preuzmete novac!

Takokođer sugerišemo da izdvojite i malo vremena te popunite i zahtjev za produženom garancijom od dodatne 3 godine. Opcija se nalazi u meniju sa lijeve strane, odmah ispod Cashback opcije. Aktivacijom ostvarujete pravo na garanciju od 5 godina. Srdačno Vaš Foto Žunić

Kupovina na rate sa MKF Mikrofin

Želite da kupite određeni artikal u našim poslovnicama ili web shopu, ali nemate dovoljno novca za kupovinu? Ne očajavajte!

Foto Žunić je u saradnji sa MKF Mikrofin omogućio svojim kupcima kupovinu na rate prilagođenu vašim potrebama za iznose veće od 300 KM na period do 18 mjeseci.

Proces online kupovine na rate je vrlo jednostavan.

 • Odaberite proizvod koji želite kupiti
 • Završite narudžbu i odaberite metodu plaćanja “Mikrofin – kupovina na rate”
 • Očekujte ubrzo poziv od našeg prodajnog tima

Obratite nam se online ili našim kolegama u poslovnicama za više informacija.

Internet izrada fotografija iz cijelog svijeta na adresu u BiH

Želite iznenaditi svoje najmilije Vašim fotografijama, a udaljeni ste kilometrima daleko. Naša nova metoda internet izrada fotografija iz cijelog svijeta sa dostavom u BiH, plaćanje putem PayPal platforme, Vam upravo to omogućuje.

 1. Pošaljite Vaše fotografije putem WeTransfer metode na e mail social@fotozunic.com
 2. U napomeni navedite plaćanje putem PayPala ili nam se javite na našoj FB stranici
 3. Navedite email adresu na koju se kreira INVOICE (konačan obračun je u EURO valuti uvećan za 6% provizije PayPala)
 4. Nakon potvrde uplate fotografije se rade i šalju na željenu adresu.
XTEMOS ELEMENT

BLOG ALTERNATIVE

Novosti

Stiglo je proljeće! A s njime i proljetna promocija fotoaparata LUMIX S

Osvojite jednogodišnje produženje garancije za svoj netom kupljeni fotoaparat punog kadra LUMIX S.

Između 1. aprila 2021. i 31. jula 2021. u bilo kojoj ovlaštenoj Panasonicovoj trgovini kupite fotoaparat iz serije LUMIX S* koji učestvuje u kampanji i taj će vam ovlašteni prodajni zastupnik izdati sertifikat (na papiru ili u PDF obliku) s dodatnom jednogodišnjom garancijom.

* Fotoaparati LUMIX koji učestvuju u kampanji:

 

Popust do 970 KM na odabrane modele fotoaparata LUMIX S

Ostvarite do 970 KM popusta na odabrane modele fotoaparata LUMIX S. Ponuda vrijedi za uređaje i komplete DC-S5E-K, DC-S5KE-K, DC-S1E-K, DC-S1KE-K, DC-S1ME-K, DC-S1RE-K i DC-S1RME-K. Možete je iskoristiti kod odabranih ovlašćenih trgovaca. Promocija traje od 1. 4. 2021. do 31. 7. 2021. ili prodaje zaliha. Primjenjuju se odgovarajuća pravila i uslovi. Opširnije na Panasonic Bosna i Hercegovina

Novosti

SIGMA Cashback Campaign 15.07. – 30.09.2020

Poštovani kupci,

Sa velikom radošću vas obavještavamo da smo u saradnji sa Sigmom uspjeli da obezbjedimo akciju koja će svima biti vrlo atraktivna. Naime riječ je o povratu dijela sredstava za svaki kupljeni Sigma objektiv u Foto Žunić poslovnicama i putem Web Shopa, a iznos može biti i do 300 KM (visina povrata varira u zavisnosti od objektiva). Ispod možete naći detaljno uputstvo kako da ostvarite ovaj povrat novca.

1. Nakon kupovine objektiva potrebno je da se registrujete na Sigma web stranici: https://sigma-foto.hr/sign-up/.

2. Nakon registracije, ispod stranice dobrodošlice kliknite na link “Moj korisnički račun”.

3. U meniju sa leve strane odaberite Cashback opciju, pa popunite prijavu.

 • Potrebna je kopija (fotografija ili scan) garantnog lista, ovjerenog pečatom prodavca.
 • Unijeti serijski broj objektiva
 • Unijeti ime trgovca
 • Odabrati naziv proizvoda
 • Odabrati datum kupovine
 • Nakon unosa traženih podataka i klika na “Pošaljite zahtjev”, dobićete povratni e-mail sa potvrdom da su Vaši podaci primljeni (ukoliko e mail ne bude u inboxu-u provjerite SPAM ili neželjenu poštu)

Sigma objektivi koji učestvuju u akciji i povrat koji ćete dobiti njihovom kupovinom:

 • 24mm/F1.4 DG HSM – Canon, Nikon, Sony-E, L-mount – 160 KM
 • 35mm/F1.4 DG HSM – Canon, Nikon, Sony-E, L-mount – 160 KM
 • 50mm/F1.4 DG HSM – Canon, Nikon, Sony-E, L-mount – 160 KM
 • 14-24mm/F2.8 DG HSM – Canon, Nikon (u promociju ne ulaze DG DN objektivi) – 300 KM
 • 24-70mm/F2.8 DG OS HSM – Canon, Nikon (u promociju ne ulaze DG DN objektivi) – 300 KM
 • 70-200mm/F2.8 DG OS HSM – Canon, Nikon – 300 KM

Ostaje samo da sačekamo potvrdu od Sigme i nakon našeg poziva možete doći do radnje da preuzmete novac!

Takokođer sugerišemo da izdvojite i malo vremena te popunite i zahtjev za produženom garancijom od dodatne 3 godine. Opcija se nalazi u meniju sa lijeve strane, odmah ispod Cashback opcije. Aktivacijom ostvarujete pravo na garanciju od 5 godina. Srdačno Vaš Foto Žunić

Uncategorized

Kupovina na rate sa MKF Mikrofin

Želite da kupite određeni artikal u našim poslovnicama ili web shopu, ali nemate dovoljno novca za kupovinu? Ne očajavajte!

Foto Žunić je u saradnji sa MKF Mikrofin omogućio svojim kupcima kupovinu na rate prilagođenu vašim potrebama za iznose veće od 300 KM na period do 18 mjeseci.

Proces online kupovine na rate je vrlo jednostavan.

 • Odaberite proizvod koji želite kupiti
 • Završite narudžbu i odaberite metodu plaćanja “Mikrofin – kupovina na rate”
 • Očekujte ubrzo poziv od našeg prodajnog tima

Obratite nam se online ili našim kolegama u poslovnicama za više informacija.

XTEMOS ELEMENT

CAROUSEL OF POSTS