Internet izrada fotografija, Online izrada fotografija

Neka vam fotografije ovog puta ugode! #ostanikući!

Pandemija Corona virusa uzrokovala je da se na trenutak zaustavi svijet, koji ide jako brzim tempom. I sada si kod kuće? Da biste preživjeli ovo jedinstveno vrijeme, pokušajte to učiniti ugodnijim za sebe i svoje najmilije. Ispunite svoj dom pozitivnim emocijama, a vrijeme provedeno zajedno dobit će izuzetnu vrijednost. Pogledajte na koji način omiljene fotografije će vam pomoći u tome i šta možete učiniti sa njima.Fotografije su jedan od najvažnijih “nosača” uspomena. Ponekad je dovoljan kratak pogled na romantičnu vjenčanu fotografiju ili smiješnu fotografiju za odmor kako bi dan bio bolji. I ako je tako … vrijeme provedeno kod kuće može biti dobro vrijeme za pažnju.

Organizujte fotografije sa odmora

Tokom posljednjeg odmora uspjeli ste napraviti stotine ili čak hiljade fotografija. Ali jeste li našli i vremena da ih organizujete? Obrišite one koje nisu uspješne, poboljšate ravnotežu boja, stavite ih u pravu mapu na računaru i odaberite one koje pokazujete svojim najmilijima tokom porodičnog sastanka? Potrebno je puno vremena da se napravi takav odabir. Sad ga imate u višku! Ipak, fotografije sa godišnjih odmora vratit će vam samo lijepa sjećanja i neizmjerno će vam se nasmiješiti. Ovo se mora iskoristiti! Uz to, sada možete iskoristiti našu promo akciju formata 12,1×17,3 po 0,18 KM/kom koji i dalje traje do isteka zaliha.


Podijelite svoja fotografska sjećanja sa svojim najmilijima

Izvadite stare fotografije – također one iz dubine prošlosti. Možda imate negdje pri ruci kutiju s fotografijama koje su snimljene u doba mladosti vaših roditelja, pa čak i djedova i baka? Promatrajte ih sa svojim najmilijima! Pokažite najmlađoj generaciji kako je svijet izgledao prije dvadeset, trideset ili čak šezdeset godina!

Gledanje fotografija zajedno može vratiti zanimljiva sjećanja i potaknuti raspravu. Tko zna možda ćete zahvaljujući tome vi i vaši najmiliji naučiti nešto novo?

Dizajnirajte fotoknjigu

Ako još uvijek imate dovoljno vremena, a slike su na vas i vaše najmilije ostavile puno pozitivnih dojmova – vrijeme je da ih zadržite duže! Dobra ideja mogla bi biti dizajniranje fotoknjige. Stvorite cijelu obitelj, npr .:

  • fotokronija u kojoj predstavljate historiju svoje porodice – zapamtite da stare skenirane fotografije možete lako skenirati na računar (ne zaboravite postaviti najveću razoluciju) i također ih koristiti u digitalnoj verziji;
  • neobičan album sa smiješnim fotografijama vaših najmilijih – vrijedno je uzeti najviše “kompromitirajućih” fotografija iz memorije telefona, kamera i društvenih medija i staviti ih u jedan, jedinstveni album. Puno će se smijeha gledati, i to svaki put!
  • uspomene za praznike – predstavite u vašoj fotoknjigi priče vašeg posljednjeg putovanja ili još nekoliko njih. Slike se mogu pružiti kratkim, smiješnim pričama.

Ovo su očito samo neke od mnogih ideja. Jedno je sigurno: dovoljno je zaokupiti se kreativnošću, a stvaranje projekta tako nevjerojatnog albuma može se pretvoriti u veliku zabavu za cijelo popodne ili večer!

Ne brinite: priprema fotoknjiga vrlo je jednostavna – samo koristite aplikaciju ePhotoLab, koja će vas korak po korak voditi kroz cijeli postupak, kao i video tutorijal u slučaju nekih nedoumica.Naručite poklone sa fotografijom za voljene osobe

Zbog ovog teškog razdoblja, vjerojatno ne susrećete prijatelje i daleku rodbinu. Nedostaju li vam i želite to nekako izraziti? Dizajnirajte posebne poklone sa fotografijom koristeći našu mobilnu aplikaciju Mobile Photo Kiosk i pošaljite ih direktno njima. Takav dar također može podići raspoloženje onih koje sada ne možete zagrliti.

Pitanje je šta odabrati, ali imate nevjerovatno širok raspon. To mogu biti, na primjer:

  • snježna kugla sa fotografijom sa odmora ili fotografijom najmilijih nasmiješenih lica,
  • jastuk sa fotografijama sa praznika provedenih zajedno,
  • dječiji kalendar koji će savršeno zamijeniti standardni

Tu je naravno puno više inspiracije. Stoga potaknite svoju kreativnost i obradujte sebe i ljude koje volite ogromnom dozom fotografskih, pozitivnih emocija. Sada je važnije nego ikad!

Podijeli ovo i sa drugima

[trustindex data-widget-id="a987b15182ef57b634f9cf331"]

Podijeli i sa drugima