B+W BASIC Zirkularni polfilter MRC 105 mm

435,00 KM

Cijena za kartično plaćanje:
40,00 KM x 12 mjeseci

Dostupno uz narudžbu

SKU: 112929 Kategorija:

B+W BASIC Zirkularni polfilter MRC 105 mm

Prečnik 105 mm, precizni držač filtera od mesinga, višestruko otporan premaz (MRC premaz) sa 16 slojeva premaza (7 + 1 sloj sa svake strane), talasna dužina 400 – 680 nm, refleksija < 0,5%, otporna na prljavštinu i vodu, otporan na ogrebotine

Filtere u liniji Basic karakterizira novodizajniran rotirajući prsten s optimiziranim dizajnom za bolje prianjanje, što olakšava poravnavanje polarizacijskih filtera. Držači filtera su izrađeni od čvrstog mesinga i imaju poseban funkcionalni premaz za glatko pričvršćivanje i skidanje.

Svi kružni polarizacijski filteri iz nove BASIC filterske linije opremljeni su dokazanim MRC premazom sa 16-strukim premazom, koji omogućava snimanje visokog kontrasta i neutralnih boja. Korištenjem polarizacijskih filtera smanjuju se dosadne refleksije, a istovremeno se povećava zasićenost boja na slici. Osim toga, prednje sočivo je zaštićeno od kontaminacije kao što su prašina, pijesak, otisci prstiju ili ogrebotine pomoću filtera.

Sa linijom filtera BASIC, B+W mijenja svoje pakovanje s plastičnih kutija na održive pamučne vrećice s praktičnom vezicom. Osnovni filter kružne polarizacije dostupan je u veličinama od Ø 37 mm do Ø 105 mm i takođe je pogodan za širokougaone do telefoto objektive.

Pogodan za:
• Objektivi svih proizvođača sa odgovarajućim filterskim navojem, npr. B. Canon, Nikon, Sony, Leica, Fuji, Zeiss, Sigma, Tamron, Olympus, Pentax, Panasonic, Ricoh, Tokina
• DSLR, APS-C, full frame kamere
• Putni zum
• Kamere srednjeg formata
• CSC (kompaktne sistemske kamere), sistemi kamera bez ogledala
• MFT (Micro Four Thirds kamere)
• Video, bridge kamere
• Kamkorderi

DOSTAVA

Uobičajen rok isporuke je izmedju 1-3 radna dana.

Kurirska služba Express One dostavlja u ime Foto Print Žunić d.o.o. a radi lakše i jednostavnije dostave molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Plaćanje se vrši isključivo kuriru Express One

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pozove Vas na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbe i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.