LEXAR JumpDrive Dual Drive D400 Type-C/Type-C & Type-A, do 130MB/s čitanja (USB 3.1) 128GB

45,00 KM

Cijena za kartično plaćanje:
4,00 KM x 12 mjeseci

Na zalihi

45,00 KM

Na zalihi

Dodaj u korpu
SKU: 125016 Kategorije: , Brend:

Lexar JumpDrive Dual Drive D400 USB 3.1 Type-CTM je 2-u-1 flash pogon koji vam omogućuje neprimjetan prijenos sadržaja između vaših USB Type-CTM i Type-A uređaja. S elegantnim metalnim kućištem i zakretnim dizajnom za dodatnu zaštitu, ovaj pogon je jednako čvrst kao i brz s brzinama prijenosa do 130 MB/s.

Dual USB Type-CTM/A konektori
S privjeskom za ključeve
Kompatibilan
256-bitna AES enkripcija
Sadrži 2-u-1 flash pogon za vaše USB Type-C i Type-A uređaje

Brzo prenesite svoje omiljene sadržaje Uz performanse USB 3.1 Gen1 velike brzine i brzine prijenosa do 130 MB/s čitanja, ovaj pogon vam omogućuje brzo i jednostavno premještanje datoteka na vaš pametni telefon, tablete i računala.

Elegantno metalno kućište i okretni dizajn Elegantno metalno kućište s omčom za privjesak za ključeve pruža izvanrednu izdržljivost dok štiti konektore dok ste u pokretu.

Zaštitite svoje datoteke s Lexar DataShield Jednostavno stvorite sef zaštićen lozinkom koji automatski šifrira podatke. A radi mira, datoteke izbrisane iz sefa sigurno se brišu i ne mogu se vratiti.

Kompatibilan s AndroidTM, PC i Mac sustavima Kompatibilan s USB Type-C i Type-A konektorima, Lexar® JumpDrive Dual Drive D400 USB 3.1 Type-C omogućuje vam jednostavan prijenos datoteka između pametnih telefona, tableta, USB Type-C prijenosna računala, Macovi i tradicionalni uređaji tipa A.

Strogo testirani Svi Lexar proizvodi prolaze opsežna testiranja u Lexarovim laboratorijima za kvalitetu, objektima s tisućama različitih kamera i digitalnih uređaja kako bi se osigurala izvedba, kvaliteta, kompatibilnost i pouzdanost.

Specifikacije Kapacitet 32GB / 64GB / 128GB / 256GB Sučelje USB 3.1

Brzina prijenosa 32GB – do 100MB/s 64GB – do 130MB/s 128GB – do 130MB/s 256GB – do 130MB/s

 

DOSTAVA

Uobičajen rok isporuke je izmedju 1-3 radna dana.

Kurirska služba Express One dostavlja u ime Foto Print Žunić d.o.o. a radi lakše i jednostavnije dostave molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Plaćanje se vrši isključivo kuriru Express One

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pozove Vas na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbe i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.